وي در پاسخ به اين سوال که شوراي شهر تهران از اين تخلفات و جزئيات آن با خبر است، اما چرا به عنوان مثال طرح تحقيق و تفحص از منطقه يک را ارائه ميکند و بعد خود اعضا به آن راي نميدهند ادامه داد: متاسفانه لابيهاي سياسي کماکان ادامه دارد و شوراي شهر تهران که در کنار بررسي لوايح و طرحها وظيفه نظارتي دارد، در اين بخش بسيار ضعيف عمل ميکند و به همين ترتيب همه امور لنگ ميماند.
وي اضافه کرد: بارها اتفاق افتاده که براي مسايلي دسته چندم و حاشيهاي لوايح و طرحهاي دو فوريتي بدون هيچ فاصله يا ترديدي تصويب ميشود، اما مواردي نظير طرح دو فوريتي تحقيق و تفحص از منطقه يک پس از چند روز فاصله دچار تغيير و تحول ميشود و افرادي که طرح را امضا کردهاند، رايشان را پس ميگيرند و يا از موضع خود عقبنشيني ميکنند.
احمدينژاد تصريح کرد: وقتي هم که مسوول مربوطه پس از مدتها به شوراي شهر تهران ميآيد در همان صحن علني و صندلي به صندلي شروع به رايزني ميکند و اين روند براي شورا جاي تاسف و گلهگذاري دارد.
عضو شوراي شهر تهران همچنين در رابطه با عدم پاسخگويي و واکنش برخي از اعضا با توجيه برهم خوردن فضا و تنش بين اعضا و يا برداشتهاي سياسي نيز به ايسنا گفت: اگر قرار است در جايگاه يک عضو شوراي شهر تهران واکنش نشان ندهيم و حرفي نزنيم که نکند برداشت سياسي شود، کاري از پيش نميرود و تخلفها رشد ميکنند.
وي با تاکيد بر اين که مصداقهاي تخلف بسيار زياد است، اضافه کرد: متاسفانه يا اجازه طرح مشکلات، تخلبات و مصداقهاي آنها را نميدهند و يا مطرح کردن آن را به روزهاي يکشنبه و در جلسه غيرعلني موکول ميکنند.
عضو کميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران اين روند را باب جديدي در اين دوره شوراي شهر تهران خواند و گفت: بدون حضور خبرنگاران اين فضا فراهم ميشود که هر کسي برداشتهاي سياسي، جناحي و متناسب با ضعف خود را مطرح کند و فضاي شفاف کدر شود.
100
انتهای پیام/